Selecteer een pagina

Intuïtief coach/therapeut

Franca van der Linden

Franca van der Linden is intuïtief coach/therapeut. Dit houdt in dat zij energieën leest. Door zichzelf af te stemmen op jouw energie (of die van een foto) haalt zij informatie hieruit die voor jou bestemd is.
Zij ziet zichzelf als een positief mens die met humor net als jij hier op aarde is om te leren met alle ups en downs.

Je komt bij haar als je wat meer duidelijkheid wilt over jezelf of over iemand anders m.b.t. jezelf.
Als je steeds in dezelfde patronen belandt, in dezelfde valkuilen stapt. Als je een zetje nodig hebt of alleen even het wijzen van de weg nodig hebt.
Zij helpt je blokkades op te heffen en geeft boodschappen door van jouw helpers en/of overleden personen. Met als enige doel dat jij je eigen kracht, je kwaliteiten, je eigen ziel mag voelen en deze mag volgen.

Zij leest foto’s van kinderen/volwassenen. Van levenden en van hen die zijn overgegaan.

Zij coacht als je dit wenst om stap voor stap weer volledig vanuit eigen kracht dat te doen waar jouw hart een sprongetje van maakt.
Of je komt bij haar als je gewoon even wat dieper in gesprek wil gaan over jezelf met iemand die zich afstemt op jou.

 

 

Over Franca

Franca ziet zichzelf als fakkeldrager. Zij schijnt licht op duisternis, maar ook op je schaduwkanten of zelfs je blinde vlek. Zij probeert zwaardere, donkere stukken in jezelf lichter te maken door de functie hiervan te laten zien en voelen. Waardoor een zware last ook een cadeau kan zijn.
Altijd vanuit onvoorwaardelijke liefde, zonder oordeel. Vanuit gelijkwaardigheid tussen jou en haar. Je bent en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor jouw levenspad.

Je bent van harte welkom in haar praktijk!